Onze showroom

Of het nu gaat om een landhuis, hotel, restaurant, kasteel of modern huis. Hoe ontstaat de juiste inspiratie? Echte inspiratie moet gevoeld en ervaren worden, geloven we bij Loggere Wilpower. Binnen een ambiance waar zintuigen ultiem geprikkeld kunnen raken. Onze showroom is zo’n plek. Hij bevindt zich in een schitterend 250 jaar oud monumentaal pand, gelegen op landgoed Gooilust, midden in de bossen van ’s Graveland.

 

 

Het is een plek van eindeloze creatie: een decoratieve, intieme omgeving waar geëxperimenteerd wordt met uiteenlopende interieurcollecties om verrassende resultaten te bereiken. Soms om een elegant resultaat tot stand te brengen, andere keren juist decoratief of expressief.

 

 

 

 

 

We zijn altijd op zoek naar vernieuwing en spelen met verschillende invloeden en interieurstijlen. Italiaanse stoffen als basis tegenover subtiele Aziatische interieurelementen? Modern of decoratief?

We denken mee met architecten en interieurstylisten. Daarbij gebruiken we ons oog voor kwaliteit, nuance en unieke interieur combinaties.

 

 

 

 

We laten ons inspireren door trends en werken met een selectie van exclusieve merken als Élitis, Rubelli, Colefax & Fowler, Etro en Larsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Loggere Wilpower zult u ervaren dat de mogelijkheden op interieurgebied eindeloos zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het team

Het team van Loggere Wilpower. Gedreven, enthousiast en meer dan ervaren.

 

 

 

 

 

 

Over Suzanne

Suzanne Loggere is de creatieve drijfveer achter Loggere Wilpower. Ze decoreert vanuit een intrinsieke passie voor interieurdesign waarbij alles mogelijk moet zijn. Sinds 1982 is ze werkzaam als agent en richt ze zich op het importeren van interieurcollecties uit heel Europa. Door te reizen blijft haar creatieve energie stromen en ontstaan nieuwe ideeën. Ze heeft veel werkervaring opgedaan in Frankrijk, België en Nederland. Na de kunstacademie in Genève en haar werkervaring in Parijs is ze aan de slag gegaan met Loggere Wilpower.

Kenmerkend is de unieke smaak van Suzanne, ze heeft een sterk oog voor ruimte dat ervoor zorgt dat verschillende interieurinvloeden subtiel samenkomen. Een werkwijze die duidelijk voelbaar is in de showroom van Loggere Wilpower. Suzanne heeft niet alleen met veel merken nauw samengewerkt op het gebied van productontwikkeling, ze heeft eveneens ervaring op het gebied van interieurdesign. Dit is duidelijk terug te zien in de innoverende manier waarop zij interieurcollecties samenstelt. Haar werk is altijd levendig, ze decoreert en stileert op zo’n manier dat er een spanningsveld ontstaat. Een ambiance waarin zintuigen sterk geprikkeld worden. Inmiddels heeft zij haar team waarmee ze nauw samenwerkt alle kneepjes van het vak geleerd.