Nieuws

Intirio 2018

Wij zijn ook dit jaar weer aanwezig op de vakbeurs Intirio in Gent (België). Hier vindt u ons bij de stand van Élitis.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om Parijs te bezoeken of wilt u simpelweg een aantal nieuwe collecties nog een keer bekijken, kom dan zeker langs. Wij staan voor u klaar.

Lees verder

Lust voor het oog

Midden in de bossen van ’s Graveland ligt het monumentale landhuis Gooilust, waar interior designer Suzanne Loggere haar creativiteit loslaat op de grandioze stijlkamers. Zoon Timothy treedt in haar voetsporen. ‘Het interieur verandert met de seizoenen.’ (Residence januari/februari 2018)

Lees verder

Nieuw merk: Andrew Martin

Met trots presenteren wij het nieuwe merk Andrew Martin. Een merk met een sterke uitstraling, gave prints en een goede kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor stoffen en behang van dit mooie merk.

Lees verder

Interview Nouveau

Elke maand opent een bijzondere vrouw haar deuren en deelt zij haar passie. Deze keer is Suzanne Loggere geïnterviewd door NOUVEAU.

Lees verder

Boeklancering “My Artistic Interiors”

Suzanne Loggere heeft al vele succesverhalen op haar naam staan en daar kan nu iets aan worden toegevoegd. Haar jarenlange ervaring en passie voor kleur en interieur zijn gebundeld in het boek ‘My Artistic Interiors’.

Lees verder

Rotan

5 vragen aan Suzanne Loggere van Loggere Wilpower, agent van onder meer Sika Design

Lees verder

Interview Familie Rubelli

Een prachtig interview met de Familie Rubelli in de Residence. Al vijf generaties creëren de Rubelli’s stoffen, met Venetië als
vaste inspiratiebron.

Lees verder