Collecties

Stoffen & Behang

Loggere Wilpower gelooft in kwaliteit. We vinden het belangrijk dat er een focus ligt op detail: we kijken naar verfijnde stoftexturen en patronen. Kleine details die zorgen voor een prachtig groot geheel. Daarom importeren en vertegenwoordigen wij exclusieve stoffencollecties uit Frankrijk (Élitis, Houlès), Italië (Rubelli, Etro, C&C Milano), Engeland (Colefax & Fowler) en Spanje (Lizzo).

Bekijk merken

Meubelen

We hebben oog voor unieke interieuritems en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe bronnen van inspiratie. We luisteren naar uw wensen en streven ernaar zoveel mogelijk interieuropties mogelijk te maken. Daarom werken wij met uitgebreide collectie meubelen van Marie’s Corner, LaTorre, Élitis, Donghia. Een ruim aanbod van meubelen voor hospitality.

Bekijk merken

Hotel & Restaurant

Ook zakelijke projecten vinden bij Loggere Wilpower de juiste invulling. Speciaal gericht op hotel- en restaurantinrichting bieden wij de keuze uit interieurmerken als Sika Design, Marie's Corner, Elitis en Rubelli. Gaat uw voorkeur uit naar modern? Trendy? Of liever naar een klassieke stijl? Wij bieden een ruim aanbod van verschillende prachtige meubels en elegante interieurelementen. Loggere Wilpower is gespecialiseerd in projectstoffen (brandvertragend en Trevira) voor restaurants, hotels, luxe schepen en overige projecten waarbij het gebruik van deze stoffen vereist is.

Bekijk merken