Stoffen & Behang

Andrew Martin

Andrew Martin staat voor stijl, elegantie, comfort en een element van escapisme uit ‘het dagelijks leven’ bij elkaar te brengen.

Meer over Andrew Martin

Armani Casa

Armani Casa stoffen bezitten de typische Armani elementen: Italiaanse finesse in kwaliteit en kleurgebruik. We zien zijde, linnen en katoen in verfijnde kleuren. De mode heeft een grote invloed op de prachtige interieurstoffen.

Meer over Armani Casa

C&C Milano

C&C Milano is een Italiaans stoffenmerk gespecialiseerd in linnen: een collectie met een sobere uitstraling en een prachtig kleurenpalet.

Meer over C&C Milano

Colefax and Fowler

Exclusieve kwaliteit op stoffengebied uit Londen, zeer onderscheidend in bloemmotieven en ruiten. Collectie met veel klasse voor de klant die wil genieten van een sfeervol interieur met een Engelse ambiance.

Meer over Colefax and Fowler

Créations Métaphores

Behoort tot de Franse Hermès Textile Group. Uitgebreide collectie stoffen welke zeer geschikt zijn voor zakelijke projecten. Een grote collectie brandvertragende stoffen.

Meer over Créations Métaphores

Dominique Kieffer

Ontwerpster Paola Navone brengt de herkenbare stijl en klasse van Dominique Kiefer opnieuw tot leven. Indrukwekkende materialen waarin geen concessies worden gedaan, haar rijke kleurenpalet is haar kracht.

Meer over Dominique Kieffer

Donghia

Exclusieve Amerikaanse stoffen-, meubel- en lampencollectie. Denk aan zijde, linnen, jacquard geweven, mooie prints. Smaakvol en tijdloos.

Meer over Donghia

Élitis

Al ruim 25 jaar de meest trendy en sprankelende stoffen-en behangcollectie, het merk is zeer vooruitstrevend. Het design team van Elitis heeft de ‘touch’ om de meest vooruitstrevende techniek op stoffengebied waar ook ter wereld te ontdekken.

Meer over Élitis

Etro

Een karakteristieke stijl van eigentijdse klassieke stoffen. Het Italiaanse stoffenhuis staat vooral bekend om de prachtige dames- en herenmode lijn. De interieurstoffen collectie is ook herkenbaar voor de modeliefhebber van dit merk: veel paisleys, Italiaanse kleuren, bloemen en andere prints.

Meer over Etro

Houlès

Een collectie van decoratieve Passementen: prachtige stoffen, trimmings en gordijnroedes. Geschikt voor het moderne en klassieke interieur.

Meer over Houlès

Jane Churchill

“Very English”. Frisse en originele ontwerpen, het is een mooie eenvoudige combinatie van typische Engelse stoffen en behangsoorten. Er is ook een prachtige collectie van stoffen en behang voor kinderkamers.

Meer over Jane Churchill

Larsen

Mr Larsen is een Amerikaanse stoffenontwerper die in de jaren ’60 veel bekendheid genoot. Larsen is onderdeel van de Colefax & Fowler group en blinkt als ontwerper uit dankzij zijn kenmerkende natuurmotieven en pure sobere uitstraling. Je ziet veel linnen en katoenen.

Meer over Larsen

Lizzo

De stoffen van Lizzo hebben een typische Spaanse touch: een samensmelting van trendy, chique en klassiek. Elk jaar komt er een moderne en klassieke lijn uit. Lizzo heeft ook een sprekende behangcollectie.

Meer over Lizzo

Manuel Canovas

Een vrolijke collectie bloemenprints op linnen, zijde en katoenen stoffen. Het is een typische Parisienne collectie: stoffen en behang met veel stijl en klasse. Een interieur van Manuel Canovas stoffen is een vrolijk interieur met veel allure.

Meer over Manuel Canovas

Pepe Peñalver

Spaanse stoffencollectie met veel bloemen en vrolijke kleuren prints, linnen, velvet en jacquard stoffen.

Meer over Pepe Peñalver

Rubelli

Bijzondere Italiaanse stoffen die voor een diepe indruk zorgen. Rubelli combineert op een uitdagende manier klassieke en trendy invloeden. De grote collectie met o.a. antieke stoffen vormen samen een stoffen paleis in Venetië. Hier worden al deze prachtige stoffen gepresenteerd.

Meer over Rubelli