Hotel & Restaurant

Élitis

Al ruim 25 jaar de meest trendy en sprankelende stoffen-en behangcollectie, het merk is zeer vooruitstrevend. Het design team van Elitis heeft de ‘touch’ om de meest vooruitstrevende techniek op stoffengebied waar ook ter wereld te ontdekken.

Meer over Élitis

Marie’s Corner

Handgemaakte meubelen met een tijdloze uitstraling. Het zijn verfijnde designs waarbij oog voor detail centraal staat. Een stijlcombinatie van klassiek en modern. Goede kwaliteit en makkelijk toepasbare modellen met een typische “Marie Corner twist”.

Meer over Marie’s Corner

Rubelli

Bijzondere Italiaanse stoffen die voor een diepe indruk zorgen. Rubelli combineert op een uitdagende manier klassieke en trendy invloeden. De grote collectie met o.a. antieke stoffen vormen samen een stoffen paleis in Venetië. Hier worden al deze prachtige stoffen gepresenteerd.

Meer over Rubelli

Sika Design

Duurzaam handgemaakte Rotan meubelen met een hoge mate van comfort. Uitstekend om een sfeervolle ambiance mee te creëren. De materialen ogen puur en natuurlijk. Een moderne vertaling van de typische vijftiger jaren modellen. Denk aan het bekende “ei” van Arne Jacobsen.

Meer over Sika Design